Om 15 dar...

...vänder det! Ljuset kommer tillbaka och våren kommer med raska steg! Jajamän, så är det. 21 december. Min pappas födelsedag var det ... och nu är det Lins... och Stigs... och Joys... och Rex...och... En bra dag!
Bra dagar är det ofta. I lördags var en bra dag. Tävlade agility och tjejerna var jätteduktiga. Söndag var en bra dag. Träffade Lena, Nina, Stig, Elin och Lajo och hade massor av kul med dom. Med och utan hund. Mackan och Maja klarade VP med sina duktiga vall-åssisar Rosso och Link! Måndag var en bra dag för jag gjorde nästan klart årets tråk-jobb. Tisdag har varit kanon för jag har ridit Rolex-pållen. En härlig tur i kyligt vindstilla tyst-väder med nya kompisen Anette och hennes Pegasus-häst. Och gjort helt klart tråk-jobbet. Puh! Nu ska jag bara göra klart dom halvtråkiga jobben så kan det få bli jul sen. Och imorron är det ärtsoppa och pannkaka med grannarna. Torsdag kväll agilityträning i fina hallen i Valla! Fredag tror jag det får bli fredagsmys efter jobbet och lördag ska jag göra kul saker med hundarna. Söndag går åt till agility-träningstävling i HundArenan i Kungsör! Och däremellan ska jag slänga bort dom sista flyttkartongerna... Sådeså!

Igår snöade det... 1/3 mm ungefär. Men det blev lite ljusare. Jag saknar inte snön ännu, kanhända det kommer sen. Skidåkningen saknar jag förstås, men det går bra att gå stavgång också. Och torkat hundtassar har jag bara gjort ett par gången sen jag flyttade hit. Allt har sin tid.

Fotograferar gör jag. Här kommer en liten kavalkad:


Smilla-sötnos!


Smilla-Tippex-bus!


Linelutt-Smilla


Liten-långben-Xanté-Svante


Snygg-Tippex


Lin-E-Långtunge-Lutt


Ja-e-söt!


Min lilla Johanna med lånehästen Glaesir.


"Min" häst Rolex... i alla fall är han min en timme eller två varje tisdag...


En lattjo höna som bor på gården där jag rider...


... och den vackra tuppen som också bor där.


Och gårdens ena katt.


Cathis vallar med Riffe.


Och här med Maggie.


Riffe och Cathis går hem med fåren.


Snygg-Riffe!


Promenad ut mot Lagmansö.


I den stora gamla eken satt vråken och spanade...


Nästan samma bild igen bara för att färgerna var så vackra...

Ja, det var det hela för denna gången. Återkommer inom kort :-)

RSS 2.0