Skrivkramp...

har jag inte haft, men lusten att blogga har fattats ett tag. Efter att ha fått några käcka tillrop om detta så kommer här ett litet inlägg.

Tillbaka i vardagen efter en lång och (i mitt tycke) välförtjänt ledighet. Jag tycker det är lite skönt att komma in i vardagslunken igen. Kul jobb ligger framför mig med filmen vi håller på med. Närmast ska vi filma lite vinterbilder och sen blir det klippning, animation och ljudläggning i några månader framåt. Det ska bli roligt att ta tag i det.

Med hundarna skymtar det lite kul saker också framöver. Veckans stora glädjeämne, agilityträningen i Dille på torsdagarna förstås. En och annan agilitytävling hägrar framme i mars. I februari blir det utställning.

Och så ska det väl klämmas in lite skidåkning här och där. Linelutten är en riktig pärla i skidspåret. Hon håller ett lagom och stadigt tempo och är väldigt koncentrerad på sitt jobb. Helt perfekt som draghund alltså. Hedvig vill helst springa lös bredvid. Det körde ihop sej en gång när hon hade selen på sej och stannade i spåret så att jag trasslade in mej i linan och ramlade. Sen dess vill hon absolut inte leka draghund. Men får hon bara vara lös så springer hon gladeligen före i spåret. Hon tyckte förresten inte om att dra innan heller...När jag tog på henne selen såg hon ut att tänka: -"Men herrejösses, du har ju sagt att man inte ska dra i kopplet, så det tänker jag verkligen inte göra! Bestäm dej nån gång, människa!" Och sånt får man ju respektera.

Och så har jag kommit med på fotoutbildningen jag sökt. Så nu blir det kurs varje måndagkväll! Ska bli spännande att lära sej. Det är ju så roligt att använda kameran och ännu roligare om man kan lite mer om hur man gör. Här kommer lite provbilder så länge! Klicka på dom små för att se en större version!


Julens finaste blomma.

Och sen lite hundar...

Hedvig

 




Lin

  






Och så lite natur...



                     



  



         

Det var allt för den här gången!







RSS 2.0