Jag har ingen bra ursäkt...

...för att jag inte har skrivit på så länge. Många pikar har jag fått, men dom har liksom inte bitit. jag har helt enkelt inte haft nån lust att skriva. Så är det bara. Jag tror att det är så när det är många kreativa uppdrag som pågår samtidigt. Just nu animerar jag hela dagarna och det tar ju på kreativitetslusten, och så går jag fotokurs...eller 2 såna förresten. Ja, ja, som man bäddar...osv. Det är kul fast lite ovant. Det är ju några år sen jag pluggade senast. Det var när jag gick animationsutbildningen och den slutade år 2000 :-P

Det är mycket att lära sej omkring fotograferandet. Inte minst vad det gäller själva kameran. En av kursledarna sa att vi måste lära oss VVA (Våga Vägra Auto) så nu blir det till att försöka lära sej vad alla dom konstiga siffrorna betyder och hur man komponerar ihop dom för att få så bra bilder som möjligt. Det är bländare hit och slutare dit och brännvidder och ISO-tal och jag vet inte allt. Mycket för en gammal hjärna, men den kanske går till sej när den får jobba hårt ett tag.

På jobbsidan rullar det på med diverse uppdrag. Mest går tiden åt till animation och redigering, men jag har ett annat kul uppdrag också. Har lite svårt att slita mej från det och jobba med filmen och de andra sakerna. Berättar mer sen när det är klart. Himmmmmmla roligt är det i alla fall! :-)

I helgen var det i alla fall  agilitytävling i Nordmaling. Det var skoj det! Båda hundarna fick vara med. Linelutten är duktig tycker jag även om hon flippar ur lite ibland. Men i stort sett så gör hon det hon ska. Kontaktfälten funkar fint och slalomen börjar sitta som en smäck. Hon blir lite skällig när jag springer och hon inte riktigt hänger med på vad jag vill, men det blir säkert bättre när vi får börja träna ofta igen och jobba ihop oss ordentligt. Hon har i alla fall bra drag framåt! Hjärnan hinner dock inte alltid med i svängarna...varken hennes eller min :-)

Hedvig är pigg och glad, men det blir ju aldrig nån riktig räserkörning med henne. Men hon gör det hon ska och är glad hela tiden. Det räcker långt för mej i alla fall! Och i helgen räckte det i alla fall som bäst till en 5:e-plats och en SM-pinne. Fast nåt SM blir det inte för vi fick inte ihop tillräckligt många såna där pinnar :-P

Harriet och Voys var också med till Nordmaling. Dom har ju nyss börjat och det har dom gjort med bravur. För i helgen blev det en klassvinst och en uppflyttningspinne för dom. Grattis till ett bra jobb!

Jag får väl lägga in lite bilder nu när jag har skrutit över fotokursandet. Men det blir inte många den här gången.
Tror att jag börjar få lite fotograferingsångest...Ingenting blir riktigt så bra som det ska bli. Och så ska jag ju inte använda Auto-funktionen för då är det ju liksom inte "på riktigt"... Fast jag erkänner...Jag fuskar! Jag tycker faktiskt att det blir lite fint ibland i alla fall ;-))


Räservovvar på väg!


Vårblommor!


Tillfälligt café i vinterstaden.

   
Frösöbron. Badhusparken i vinterskrud. Ljusinstallation på Mitthögskolan.


Hundar på jobbet...

   
Sover...sover... Får vi gå hem snart?


Sådärja, det här är mycket roligare än att va på trista jobbet!!

Återkommer med bilder från en härlig söndag på Mosjöns is! Det kan hända att det blir på den här sidan om midsommar ;-))




RSS 2.0